Restaurants op loopafstand

Bie de Burgemeister: op nog geen 150 m afstand van onze B&B ligt deze lokale brasserie die inmiddels al 5 jaar uitstekend draait. Daar onze zoon als kok hier in opleiding is, klopt ons hart extra hard voor deze eetgelegenheid.  Voor een uitstekend hapje en drankje zit u hier goed. Reserveren wordt aangeraden.
www.biedeburgemeister.nl

Tant Marie: een ander uitstekend restaurant in hartje Oud-Geleen is Tant Marie. En ook Tant Marie ligt op amper 150 m afstand van onze B&B. Een uitgebreide kaart met heerlijke, ook lokale producten. Ook hier wordt reserveren aanbevolen. De favoriet van Maud is overigens het vispotje. Aanrader!
tant-marie.nl/

Wien & Woosj

Tegenover onze B&B ligt de delicatessezaak "Wien & Woosj" waar u naast de beste wijnen, heerlijke kazen en lekkere worsten, een goed advies en vriendelijk woord krijgt van Maurice.
Een echte Oud-Geleense aanrader!

Andere culinaire aanraders in Geleen

Akropolis

Als u dol bent op Grieks eten, dan zit u hier goed. Dé favoriet van Vincent. Op 3 minuten rijden bij ons vandaan, ligt dit vernieuwde restaurant in hartje Geleen. Reserveren wordt aangeraden.
akropolis-geleen.nl

Battice

Een kleinere restaurant in hartje centrum. Eerlijke en pure producten. Uitstekend eten voor een passende prijs. Een van de favorieten van de familie Schenk. Reserveren wordt aangeraden.
restaurantbattice.nl

Sjmaak

Sinds een jaar vindt u ook  dit "petite" restaurant in het centrum van Geleen. Als u zich wilt onderdompelen in Limburgse gerechten, dan is dit "the place to be." Reserveren wordt aangeraden.
www.sjmaak.nl

vervolg.......

El Paso

Als u onbeperkt genieten wilt van Spaanse en Mediterraanse tapas in een warme en sfeervolle ambiance dan zit u bij El Paso helemaal goed. U vindt El Paso in centrum Geleen.  Ook hier wordt reserveren aangeraden.
www.elpasotapas.nl


De Etalage

De Etalage is nog piepjong, maar vergis u niet. Ook bij deze hippe bistrobar kunt u heerlijk eten. De eigenaar heeft de sprong gewaagd en is voor zichzelf begonnen in hartje Geleen. Wij vinden dat hij een prima zet heeft gedaan. Denk aan reserveren.
etalagegeleen.nl

Da Milano

Dol op Italiaans eten? Dan zit u goed bij het restaurant op de Annastraat 2 in Geleen. Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Eriona (oud-leerling van Maud) en haar collega's  zorgen voor een goede sfeer.

www.da-milano.nl